19. juli 2024
Kalender for nordjyllands aktiviteter
21-07-2024 12:00:00 LA 2024
Region Vestjylland har allieret sig med gode venner og kan nu tilbyde en uge med masser af terrænkørsel, sjove aktiviteter, socialt samvær og off-grid camping ved Skovhuset.
Region Vestjylland havde bestyrelsesmøde i påskeferien og under punktet om kommende arrangementer, faldt snakken på den kedelige situation med klubbens landsarrangement i 2024. Selv om vi allerede havde oplevet en del modvind, i forhold til at afholde LA2024, blev vi enige om at det var et forsøg værd igen, nu hvor der ikke var andre til det. Det betyder også at vi på dette tidspunkt, ikke kan præsentere et program endnu. Vi kan dog med glæde, fortælle om de ting vi ved allerede nu.
Hvor skal vi være?
Campingområdet vi benytter i år er ved Skovhuset. Det er kendt fra LA2021 og var en kæmpe succes. Derfor bruger vi området igen i år og håber at kunne gentage succesen. Der er mulighed for at ligge på græs, men er der nogen som ønsker at bo i skoven, med god plads omkring jer, så er der også mulighed for det. Der vil ikke være strøm på pladserne, da det fungerer som et off-grid camping område. Har du brug for strøm til livsvigtigt udstyr, så finder vi naturligvis ud af det. Det vil også være muligt at lade telefoner, tablets og andet lignende udstyr nede ved Skovhusets bygninger.
Når vi over 10 tilmeldte pladser, hvilket vi naturligvis satser på, så sætter vi et telt op på pladsen ved bygningerne, hvor vi kan spise, feste og hygge sammen. Der vil også blive opsat vogn med bad og toilet, tæt ved teltet.
Derudover kan Skovhusets normale faciliteter også benyttes, hvor der findes stor pejsestue, sovesale, køkken, bad og toiletter.
Hver aften starter vi den store grill, hvor medbragt mad kan grilles og åbner baren. Der vil kunne købes drikkevarer til meget rimelige priser. Fredag aften er der fællesspisning i teltet med mad ude fra, det er frivilligt og vil kunne tilkøbes ved tilmelding.
Hvad skal vi lave?
Vi har sørget for masser af legeplads i Uge 30. Fra mandag til og med fredag vil der være åbent i Team Bertelsen Off Road Center. Her vil der være planlagte aktiviteter, blandt andet trophy og masser af frikørsel. Derudover vil der også være mulighed for frikørsel mandag-lørdag i Hedeager Offroad. I uge 30 er Hedeager Offroad også åbent for andre uden for DLRK, så der vil være forskellige 4x4 biler at opleve i Hedeager.
Der vil også være muligheder for køreture i området og mindst en planlagt greenlaning, hvor vi viser lidt af den midtjyske natur.
Vi er kun nogle ganske få medlemsnumre, til at lave dette landsarrangement, derfor håber vi at der er nogen af jer derude, som kunne tænke sig at assistere med nogle aktiviteter. Har du en aktivitet, som du rigtig gerne vil stå for eller hjælpe med, så giv besked. Der kommer meget mere om dette, når vi kommer lidt længere med planlægningen.
Hvornår er det?
Som altid er landsarrangementet i Uge 30. Pladsen åbner for ankomst søndag den 21/7, kl 12. Arrangementet slutter den 28/7.
Hvad koster det?
For at gøre arrangementet ekstra attraktivt og få så mange som muligt med, har vi lavet en meget skarp pris. Hele ugen koster per campingenhed (bil/vogn/telt) kun 1050 kr.
Tilmeldingen åbner snart.
Vi ses.
Med venlig hilsen
Region Vestjylland 

Sted:  Skovhuset
Adresse:  Bjerrevej 100, 8840 Rødkærsbro
Kontakt vedr. arrangementet:   Klaus Gadegaard, email: gadegaardkl@hotmail.com

16-08-2024 16:00:00 weekend i mosen
weekendhygge med terrænkørsel og overlanding i naturskønne omgivelser. 

Sted:  Betty
Adresse:  Milrimvej 101, jerup
Kontakt vedr. arrangementet:   Benjamin Jensen, email: mail@benjamin-jensen.dk, telefon: 23423712

20-09-2024 16:00:00 Sommerfest
Den traditionsrige sommerfest med mulighed for overnatning i telt, campingvogn tagtelt, swag eller lign. Klubben er vært ved mad lørdag aften så tilmelding nødvendig hvis du vil spise med 

Sted:  Rene og Vibeke
Adresse:  Måstrupvej 272 9870 Sindal
Kontakt vedr. arrangementet:   Vibeke Petersen, email: vibseip@hotmail.com, telefon: 51410740

05-10-2024 10:00:00 Trial i klæstrup
Vi kører trial på den lille bane i skoven på Åholmvej ved jerslev, kom og vær med til en hyggelig dag. 

Sted:  Åholmvej 49, Brønderslev
Adresse:  Åholmvej 49, Brønderslev
Kontakt vedr. arrangementet:   Benjamin, email: mail@benjamin-jensen.dk, telefon: 23423712

28-12-2024 10:00:00 Nytårs Trial
Det traditionelle nytårstrial med Ribbenssandwich til middag. Tilmelding til mad nødvendig på sms. 

Sted:  Mikes Mark
Adresse:  Enggårdsvej 54 Brønderslev
Kontakt vedr. arrangementet:   Benjamin Jensen, telefon: 23423712

Nordjysk Login
Medlemsnr:
Password:

Dansk Land Rover Klub er en landsdækkende interesserorgination Hvis formål det er at sprede interessen for og omkring Land Rover. Læs mere om klubben på dens officielle hjemmeside.

www.dlrk.dk
Praktiske links på DL-RK